Ledige stillinger

Ute etter ny jobb?

Malermester Buer Drammen As er i en spennende vekstfase og søker å styrke vårt team med dyktige enkeltpersoner. Vi er interessert i å komme i kontakt med både erfarne fagfolk og de som kanskje vurderer en karriere innen malerfaget. Vårt firma verdsetter både lang og kort erfaring, og vi ønsker å etablere en dialog med potensielle kandidater som deler vår lidenskap for malerarbeid.

Vi tilbyr et arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Som en del av vårt team vil du få muligheten til å bidra til spennende prosjekter og samarbeide med erfarne fagfolk innen bransjen.

Dersom du er interessert i å bli en del av Malermester Buer Drammen, eller er nysgjerrig på faget, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Vi ser frem til å høre fra deg og diskutere mulighetene for å bli en del av vårt dedikerte team.

Ingar Aasen, Daglig leder.
(+47) 45 96 01 46
ingar.aasen@malermester-buer.no

LÆRLINGBEDRIFT

Vårt mål er å gi lærlingene en solid plattform for å utvikle ferdigheter og kunnskap innen sitt fagområde. Vi tror på betydningen av praktisk erfaring og veiledning for å forme fremtidens fagpersoner. Derfor tilbyr vi et strukturert opplæringsprogram som kombinerer hands-on læring og teoretisk opplæring.

Avd. Drammen

Kontakt oss

Vi er en av Norges største overflate-entreprenører. Med lang erfaring og gode fagfolk kan du stole på at jobben blir utført i høy kvalitet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.