Om oss

Service

Vi setter service som vår høyeste prioritet. Hos oss vil du som kunde stå i fokus og vi strekker oss langt for å møter dine ønsker.

Kvalitet

Vi har gode fagfolk med lang erfaring, slik at du stole på at jobben vi utfører er av den høyeste kvalitet. 

Effektiv

Vi jobber raskt og effektivt til avtalt tid og pris, uten at det går utover kvaliteten. Du vil også bli inkludert under hele prosessen.

Drammen

Malermester Buer

Velkommen til Malermester Buer Drammen AS, en stolt del av Buer Gruppen AS, som er anerkjent som en av Norges største overflate-entreprenører. Vi er dedikert til å levere førsteklasses malerarbeid og overflatebehandlingstjenester til våre kunder.

Vårt erfarne team av malermestere og fagfolk er dedikerte til å transformere dine omgivelser med enestående håndverk og øye for detaljer. Enten det er et boligprosjekt eller en kommersiell oppgave, er vi klare til å påta oss enhver utfordring når det gjelder overflater.

Malermester Buer Drammen AS er stolte av å betjene lokalbefolkningen og næringslivet i Drammen-området. Vi ser frem til å samarbeide med deg og gjøre din visjon til virkelighet. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine malerbehov og få en uforpliktende vurdering.

Malermester Buer Drammen

Med fagfolk på laget

LÆRLINGBEDRIFT

Vårt mål er å gi lærlingene en solid plattform for å utvikle ferdigheter og kunnskap innen sitt fagområde. Vi tror på betydningen av praktisk erfaring og veiledning for å forme fremtidens fagpersoner. Derfor tilbyr vi et strukturert opplæringsprogram som kombinerer hands-on læring og teoretisk opplæring.

Avdeling Drammen

Våre ansatte

Avdeling Tønsberg

Våre ansatte

Avdeling Tønsberg

Skulle du kontaktet vår avdeling i Tønsberg? Klikk her for å komme til riktig avdeling.

Jobb hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige håndverkere til vårt team. Er du en maler eller gulvlegger med svennebrev, eller har du minimums 5 års erfaring fra faget? Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale! Vi ser frem til å høre fra deg.

Avd. Drammen

Kontakt oss

Vi er en av Norges største overflate-entreprenører. Med lang erfaring og gode fagfolk kan du stole på at jobben blir utført i høy kvalitet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.